Festivalul Internațional de Film Ecologist ECO FEST TOUR – Timisoara 15 – 17 iunie

posted in: ECOFEST TOUR | 0

 


caiet-bistrita-2

caiet-timisoara-3

caiet-timisoara-4

caiet-timisoara-5

caiet-timisoara-6

caiet-timisoara-7

 

 

caiet-bistrita-6

caiet-bistrita-7

caiet-timisoara-11

caiet-timisoara-12

 


ECO FEST TOUR se adresează în mod special, dar nu exclusiv, copiilor și tinerilor. Pe lângă proiecții de film, au loc workshop-uri educative și de creație, interactive, cu tematică ecologistă și culturală. În ultima zi a ECO FEST TOUR, se organizează un concert de muzică folk. Toate manifestările sunt cu intrare liberă.

ECO FEST TOUR  propune constituirea şi consolidarea unei Zone Libere de Indiferenţă faţă de cultură, în egală măsură și față de probleme majore de mediu cu care se confruntă civilizaţia contemporană. Evenimentele socio-culturale dezvoltate în mai multe județe din țară, prin ECO FEST TOUR, vor conecta comunitățile locale la evenimente de anvergură națională și internațională, contribuind astfel la o educație non-formală care, la nivelul Capitalei, este pe un trend crescător, cu rezultate notabile.


Organizatorii ECO FEST TOUR își exprimă convingerea că adresându-se cât mai devreme copiilor și adolescenților printr-o educație ecologistă accesibilă și plăcută, cresc șansele de a fi corectate erorile de astăzi ale societății, iar mâine, de a trăi într- o societate ”bine crescută”. Pierderea reperelor morale și raportarea la false valori culturale afectează profund societatea.